پایگاه خبری - اطلاع‌رسانی وب ‌دا - خراسان شمالی
چهارشنبه ١٣ تیر ١٤٠٣ -
»
اخبار زیر مجموعه های علوم پزشکی خراسان شمالی


گزارش بازدید وب سایت :

کاربران آنلاین : ۱۰۶ نفر

تعداد بازدید های امروز : ۳۷۰۳ مورد

تعداد بازدید های کل : ۳۴۹۵۶۵۸ مورد

سه شنبه ٢٣ اسفند ١٤٠١ ساعت ١:٤٣ ق.ظ   ( بازدید : 44 نفر )

 ژورنال کلاب با موضوع " خطر تشکیل آکریل آمید در مواد غذایی" توسط سرکار خانم دکتر آتنا پاسبان عضو هیات علمی گروه علوم تغذیه دانشکده بهداشت در تاریخ 1401/12/15 در محل سالن دانش دانشکده برگزار گردید.

 

 

 

 


منبع : واحد آموزش دانشکده بهداشت چاپ مطلب ارسال خبر به دوستان



رتبه بندی شما به مطلب فوق:

دیدگاه‌ها 0 نظر

این مطلب فاقد نظر می باشد.